Keramiker Sussi Krull står i sin smukke værkstedsbutik i København, hvor man i baggrunden ser et udvalg af hendes unikke keramik. Billedet er taget af Vibeke Lahrmann

Nyheder

Unik keramik fradesign

Lille gavebutik i Vemmetofte Præstegård

Vi fortsætter samarbejdet med den dygtige, københavnerbasserede keramiker, Sussi Krull, hvor vi er eneforhandler på Sydsjælland af udvalgte dele af kollektionerne fra design.

Butikken er åben efter aftale, men selvfølgelig altid for husets gæster. Ring på døren eller ring/skriv, så vi kan aftale dit besøg. Udvalget skifter løbende, derfor kan de genstande du ser på billederne, være udsolgte, og erstattet af andre smukke vaser, krus eller skåle.  

 

 

De populære Crystal-vaser fås i tre størrelser

Vaser fra Crystal serien

Crystal vasen er dråbeformet med en ensfarvet bundfarve og den særlige krystalglasur på øverste halvdel af vasen. Krystallerne vokser frem i brændingen, derfor er der ikke to vaser som er ens. Vaserne er gået hen og blevet Sussi Krulls signaturvase.

Højde:
Small: 11 cm.
Medium: 20 cm.
Large: 27 cm.

Vasen skal håndopvaskes.

Alle produkter er unikke, farvekombinationerne varierer, og da Sussi Krull arbejder med meget levende glasurer, falder de altid lidt forskelligt ud.

Fra 450,00 kr. (60 euros)


Pastello Cups made of Porcelain with matte and glossy double glaze

Kopper og skåle fra Pastello serien

Pastello produkterne er en linie hvor mødet mellem to glasurer giver en tredje. Her er overflade og taktilitet et bærende element. Den nederste glasur, og dermed den del man holder på, er mat og har struktur, den øverste del er blank, hvoraf man drikker af koppen. Så den er glat og et blødt møde mod læberne.

Sammenspillet og overlappet mellem de 2 glasurer – giver en tredje og laver landskabsmotiver. Det smalle møde eller overlap giver en fornemmelse af horisont.


Mål: 9 cm. / 250 ml. 

Pastello kopperne tåler maskinopvask og mikroovn.

Alle produkter er unikke, farvekombinationen er den samme, men da Sussi Krull arbejder med meget levende glasurer, falder de altid lidt forskelligt ud.

250 kr. pr. kop. (35 euros)

Pastello skål (bowl) Mål: H: 8 cm Ø: 40 cm

350 kr. (46,25 euros)

Billedet viser både Pastello kopper og Pastello skåle. Desuden den smukke hvide Raw kande

Æggebægre fra Tone serien

Du kan gemme de irriterende skaller i bægret. Keramik giver varme og sanselighed til hvide, ens tallerkener.

Tone serien er lavet i en lys stentøjsmasse. (Stoneware with silk matte glaze)

Æggebægre olivengrønne, kan også bruges som små vaser (Egg Cup Olive, sutible as a small vase)  

Tåler maskinopvask og mikrobølgeovn.

Alle produkter er unikke, farvekombinationen er den samme, men da Sussi Krull arbejder med meget levende glasurer, falder de altid lidt forskelligt ud.

150,00 kr. (20 euros)

Sustainble-vaserne er blevet til i et forsøg på at udnytte porcelænsrester fra andre dele af produktionen og særligt rester af glasurer, fx fra tests, som Sussi Krull blander til nye fremtoninger, hun ikke kan genskabe.

Sustainble vaser

Sustainablevaserne er lavet af rest porcelæn samt test-og rest glasurer, derfor er de aldrig helt ens. (Sustainable Porcelain vases double glazed)

Højde:
Small: 13-16 cm.
Medium: 18 cm.
Large: 26 cm. 

Vaserne tåler maskinopvask.

Alle produkter er unikke, farvekombinationerne ændres, da Sussi Krull arbejder med meget levende glasurer, hvorfor de altid falder lidt forskelligt ud.

Fra 400,00 kr. (55 euros)

Den lille kande fra RAW serien, der består af hånddrejet porcelæn, Bone China. Alle dele i serien er glaserede indvendigt og på toppen, mens den rillede overflade står rå og uglaseret. Rillerne er dannet ud af én lang spiral fra top til bund.

RAW white collection

The raw jugs are hand-turned in porcelain, Bone China. They are glazed inside and on the edge, while the grooved surface is rough / unglazed. The grooves are a long spiral that is turned from top to bottom. 

Mål:
Small: 300 ml. 

Pitcher/jug/kande

375 kr. (50 euros)

The Raw range is dishwasher-safe and microwave-safe. 

Nye smukke farvekombinationer – Pastello kopper

Den lille gavebutik er åben efter aftale – Kontakt Vibeke på 22 64 36 11 eller skriv til vibeke@vemme.dk for at få en aftale. Eller tag chancen og ring på, når du alligevel er i Vemmetofte Du er altid velkommen.

VæRK 21 – kunsthåndværk, grafik og design på
kanten af Stevns Klint

VæRK 21 består af flere lokale kunsthåndværkere, som ofte udstiller sammen

Kunsthåndværkerne omdanner bl.a. fint farvede tegnekridt af Klintens urgamle kridt. Du kan også
finde tekstiler, flet og broderi, møbler, smykker, grafik og lamper foldet og formet af designerne, håndværkerne og kunsthåndværkerne bag gruppen.

Kontakt dem hver især.

Holdet bag VæRK 21:

Grafiker Anne Birkholt Nielsen, mail: anne@overkant.dk
Designer Conny Vies, Instagram: chalkcopenhagen
Designer Cæcilie Tellin, Instagram: tellingdesign
Flet Marianne Mortensen, Instagram: marianne_mam_mortensen
Møbeldesigner Nils-Ole Zib, Instagram: nilsolezib
Illustrator Louise Havndrup, Instagram: loulouharbour

Ønsker du at besøge den lille gavebutik i Vemmetofte Præstegård, eller at booke en overnatning, kan du kontakte Vibeke på tlf. +45 22 64 36 11 eller skrive til vibeke@vemme.dk